Levertijd:
Opa & An streeft ernaar om de bestelde producten binnen 48 uur te verzenden. Na ontvangst van de betaling worden de producten zo snel mogelijk verzonden zodat je je bestelling uiterlijk binnen 3 dagen in huis hebt.
Pakketten die besteld zijn op vrijdag na 13.00 uur worden pas op dinsdag op zijn vroegst verzonden.
Uitzonderingen zijn producten waar een langere levertijd is; aangegeven op de website en met uitzondering van feestdagen. 

Woon je in Dordrecht, dan bezorg ik gratis bij jou thuis. Bezorging vind plaats na sluitingstijd van de winkel (17 uur). In Dordrecht kunnen bestellingen dinsdag t/m zaterdag bezorgt worden.

Opa & An is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de bezorgdienst, verkeerd invullen van adresgegevens of het niet aanwezig zijn tijdens het afleveren van je bestelling. 
Je ontvangt een verzendbevestiging zodra de bestelling is verzonden.

Afhalen:
Je mag je bestellingen ook komen ophalen. Dit kan tijdens de openingstijden van de winkel.
Opa & An de winkel
Voorstraat 440
3311CX Dordrecht
(vlakbij de Grote Kerk)
Openingstijden: Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag van 10-17 uur


Verzendkosten:

Gratis verzending
Bestellingen binnen Dordrecht worden gratis thuisbezorgd .
Kies dan voor de optie "Gratis bezorgen binnen Dordrecht" bij de verzendopties.


Nederland                     €5.50           (Gratis vanaf €55,-)


 

Inpakservice:

Alle artikelen worden als een cadeautje ingepakt, gewoon omdat het leuk is om iets wat je gekocht hebt uit te pakken. Het is ook leuk om iets te kopen voor iemand die je lief is. Je kunt dan het cadeautje direct verzenden vanuit de webwinkel. Er zit geen factuur bij de zending (deze ontvang je alleen per mail), dus niemand ziet wat het pakketje je gekost heeft. Als je wilt dat ik er een persoonlijke tekst bij doe, schrijf dan de tekst in het vakje ‘eventuele opmerkingen’ bij het afrekenen en vertel me om wat voor soort cadeau het gaat; verjaardag, kraamcadeau, Sint- of Kerstcadeau

© 2016 - 2020 Opa en An | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel