Levertijd:
Opa & An streeft ernaar om de bestelde producten binnen 48 uur te verzenden. Na ontvangst van de betaling worden de producten zo snel mogelijk verzonden zodat je je bestelling uiterlijk binnen 3 dagen in huis hebt.
Uitzonderingen zijn producten waar een langere levertijd is; aangegeven op de website en met uitzondering van feestdagen. 

Pakketten die besteld zijn op vrijdag na 13.00 uur worden pas op dinsdag op zijn vroegst verzonden.

Woon je in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en H.I. Ambacht; dan bezorg ik gratis bij jou thuis op vrijdag. Bezorging vind plaats na sluitingstijd van de winkel (17 uur). 

Opa & An is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de bezorgdienst, verkeerd invullen van adresgegevens of het niet aanwezig zijn tijdens het afleveren van je bestelling. 
Je ontvangt een verzendbevestiging zodra de bestelling is verzonden.

Afhalen:
Je mag je bestellingen ook komen ophalen. Dit kan tijdens de openingstijden van de winkel.
Opa & An de winkel
Voorstraat 306
3311CW Dordrecht

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag van 10-17 uur


Verzendkosten:
Verzending gebeurt met T&T code via DHL


Gratis verzending
Bestellingen binnen Dordrecht e.o. (zie hierboven) worden gratis thuisbezorgd .

Brievenbuspakje €3,95
Pakketpost €6,95

(Gratis vanaf €55,-)


 

Inpakservice:

Alle artikelen worden als een cadeautje ingepakt, gewoon omdat het leuk is om iets wat je gekocht hebt uit te pakken. Het is ook leuk om iets te kopen voor iemand die je lief is. Je kunt dan het cadeautje direct verzenden vanuit de webwinkel. Er zit geen factuur bij de zending (deze ontvang je alleen per mail), dus niemand ziet wat het pakketje je gekost heeft. Als je wilt dat ik er een persoonlijke tekst bij doe, schrijf dan de tekst in het vakje ‘eventuele opmerkingen’ bij het afrekenen en vertel me om wat voor soort cadeau het gaat; verjaardag, kraamcadeau, Sint- of Kerstcadeau

© 2016 - 2021 Opa en An | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel