Levertijd:
Opa & An streeft ernaar om de bestelde producten binnen 48 uur te verzenden. Na ontvangst van de betaling worden de producten zo snel mogelijk verzonden zodat je je bestelling uiterlijk binnen 3 dagen in huis hebt.
Uitzonderingen zijn producten waar een langere levertijd is; aangegeven op de website en met uitzondering van weekend-/feestdagen. 

Pakketten die besteld zijn op vrijdag na 16.00 uur worden pas op dinsdag op zijn vroegst verzonden.

Heb je de postcode 3311 - 3329, 3351 - 3356, 3331-3336 of 3341- 3344 dan kan je er ook voor kiezen dat ik op woensdag je pakketje gratis thuis bezorg. Bezorging vind plaats na sluitingstijd van de winkel (17 uur). 

Opa & An is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de bezorgdienst, verkeerd invullen van adresgegevens of het niet aanwezig zijn tijdens het afleveren van je bestelling. 
Je ontvangt een verzendbevestiging zodra de bestelling is verzonden.

Afhalen:
Je mag je bestellingen ook komen ophalen. Dit kan tijdens de openingstijden van de winkel.
Opa & An de winkel
Voorstraat 306
3311CW Dordrecht

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag van 10-17 uur


Verzendkosten:
Verzending gebeurt met T&T code via DHL


Gratis verzending
Bestellingen binnen Dordrecht e.o. (zie hierboven de postcodes) kunnen gratis worden thuisbezorgd op woensdag.

Brievenbuspakje €3,95
Pakketpost €6,95

gratis voor Nederland voor pakketten vanaf €75,-

 

Inpakservice:

Alle artikelen worden als een cadeautje ingepakt, gewoon omdat het leuk is om iets wat je gekocht hebt uit te pakken. Het is ook leuk om iets te kopen voor iemand die je lief is. Je kunt dan het cadeautje direct verzenden vanuit de webwinkel. Er zit geen factuur bij de zending (deze ontvang je alleen per mail), dus niemand ziet wat het pakketje je gekost heeft. Als je wilt dat ik er een persoonlijke tekst bij doe, schrijf dan de tekst in het vakje ‘eventuele opmerkingen’ bij het afrekenen en vertel me om wat voor soort cadeau het gaat; verjaardag, kraamcadeau, Sint- of Kerstcadeau

© 2016 - 2023 Opa en An | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel